2013年9月6日星期五

www.shoxskove.com nike shox dame htx212

Tidlig utvikling av dette området,nike free, fjellene nesten avskoget trær, så ikke bekymre deg vil føre til skogbranner. Denne gangen djevler kan lide, på den ene siden å flykte En Jiajun artilleri streik, på den ene siden hele fjellet omgitt av napalm flammer, kombinert med herjinger thermobaric bomber, mange djevler, stick soldater ble klør Burning Man, mer så dør temperatur og hypoksi. Avskalling på slutten av åtte om morgenen, tre timer senere, fjellet gradvis slukket brannen på slagmarken røyken bølgende ut En Jiajun Dette infanteri posisjoner, okkupert åsene til det japanske angrep som nesten gjorde det uten store anstrengelser de fanget fiendens front og dybde stillinger.

13:30 porter skranglet en første hær bare en skvadron japansk forsvar av hele chow, gjennom en enkel kamp, ​​nesten på null omkomne har vunnet ligger ved den vestre foten av fjellene Luling viktige byer. Siden regionen øst for staten, alle høye fjell, lett etterprøvbare, men den japanske ikke forvente en barsk En Jiajun vil ta midler angrep, sette tropper i frontlinjen kaste ren, dybde selv om det er noen garnison distribusjon styrker, er dens viktigste funksjon å hindre nike free run militære penetrasjon, er det ingen vei med triumf hovedstyrken å stri En Jiajun, midlertidig utplassering av tropper fra kysten og for sent, slik at det fører til en Jiajun West delstaten foran pause situasjon.

West er ikke bare bare statewide front,nike norge, i området sør for Iksan, det er store områder av kyststripe, den japanske se air max 90 An Jiajun stoppet opp, bygger de i en Jiajun motsatte posisjoner, men også siden byggingen av de tilsvarende anti -tank grøfter og festningsverk, sammen med An Jiajun konfrontasjon. Ansvarlig for dette området er det femte offensive tank klynger, når kampen er igangsatt tidlig på morgenen, er det ingen artilleri forberedelse på forhånd, hundrevis av stridsvogner ut av posisjon, sparking bølgende støv, høy av 55 ganger diameteren av 105mm kanon, at svarte snute som en boks med maling fortærende demoner.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论