2013年9月15日星期日

www.shoxskobe.com billige nike shox mwn339

Det internasjonale samfunnet har ikke presist definert,nike sko norge, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, under definisjonen å gjøre konsekvent, WTO trade- relaterte immaterielle rettigheter i dokumentet, er fokusert på varemerke, opphavsrett og patentinngrep definere bakken. Faktisk mye bredere omfang av forfalskninger. Internasjonalt er det en bedre i stand til å definere akseptabel. Piratkopiering er et veldig realistisk etterligning av et produkt for å se. Slik at forbruker og bruker forvekslet produktet er sine produkter. Uten autorisasjon, lisens eller godkjenning til saken.

Kopier til objekter er vanligvis varer til varemerker, emballasje, merking, eller nike free viktigere egenskaper. WTO sa. Objekter som er beskyttet av intellektuell eiendomsrett er ikke begrenset til varemerker, patenter, opphavsrettigheter og så videre. USA må kanskje bestemme noe av behovet for å beskytte sitt eget land innhold. For eksempel kan med identifisering av varer til nike sko sin til viktige funksjoner også trenger å bli beskyttet. Disse viktige funksjoner inkluderer Origin liv. Merking, sertifisering, utvinningstillatelser og andre kvalitets logo og navn, adresse og så videre.

Narkotikasmugling og bakken enn høy fortjeneste. Og relativt lav risiko. Er en høy -profit lav - risiko industrier. I henhold til WTO å gi bakken informasjon. 1990-1995. Verdenshandelen økte med 47 % Handel med piratkopierte varer i samme periode har økt med hundre og femti prosent. Mange land,nike sko, de lover som beskytter 23# Arian Foster jersey åndsverk forfalskning eller usunt. Med unntak av et par stykker av onde utenfor. Piratkopiering er et lavere samlet kriminalitet harmløst. Ofte plassert sekundært rettslig status.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论