2013年9月13日星期五

www.shoxskobe.com nike shox norge hbh393

Tidligere statseide foretak, er nå engasjert i en aksje, vil ikke arbeide for kapitalistene ? Noen uttrykte forvirring. Cui Hao så på mannen en veldig likegyldig og sa, eller restrukturering, innføring av kapital for å drive teknologisk innovasjon, selv om det ikke er re- implementert virksomheten å ta av, i det minste være i stand til å trekke en syndebukk ned, hvis ikke reform, deretter nike shox dame venter på konkurs, uansett provinsen som er Zhiwangbushang nike shox mer trøbbel. Alle i konferanserommet holder rumper barn inne i drill for en hel ettermiddag, mer enn ni om kvelden når det blir spredt.

Cui Hao stå til høyden, vinket å la alle roe seg ned, og så sa han til publikum, i øyeblikket det er vanskeligheter i fabrikken, men provinsen, og det var problemer, er direkte finansiering nok til å kvele opp. Noen mennesker ser oppstyret, han gikk på, men Van fungerende guvernør på vår fabrikk er svært bekymret for den foreslåtte gjelden -equity swap forslaget, og gitt oss Kontakt et samarbeidende bedrifter, begrenset taushetsplikt forskrifter, billige nike shox ulempe første til å avsløre detaljene, men innen to uker, samtalene ut av et bestemt resultat. Du gjorde ikke betale, nike shox er det samme, vi da holde på, er en halv million ikke om resultater, ikke du snakker, hoppet jeg rett fra den provinsielle regjeringen bygningen kommer til å dø unnskyldning !

Direktør har ytret noe slikt, og vi http://endirectv.com/cg06/GreenBayPackers.php vil ikke ha mye klager å si, en så stor tun, titusenvis av arbeidere, dårlig ledelse ah ! I dag finnes storstilt statlig eid selskap ytelse nedgang fenomen, ned like sør for en ullvarefabrikk. Cui Hao slo disse ansatte var etterpå. Umiddelbart befalt sitt eget land sekretær. Kontakt Fan Investment Group til den sørlige provinsen segmenter. nike shox Ikke miste enhver tid ah ! Fan er ikke syk i første gang å få sin far Fanheng å informere.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论