2013年1月25日星期五

ugg boots Hollywood-skuespiller i UGG Classic Argyle Strikk støvler grå 5879 bolig

Original Marshal Huozai Qian er i ferd med å gifte seg, å presidere over bryllupet av under-the-knee eneste sønn, Joel kjekk ned Administrative hastverket hjem Naturligvis er dette grunnen. Til slutt er det den Hvilken dør dame var dette Shuyu, var gift ugg sko sønn av et mysterium, men det ble.

Faktisk ikke en avis spørre mindre Lady of the Huo familien identitet, selv Peiping den Huo familien også ordknapp om de mest utrolige verdig Marshal bryllup ugg boots, og ikke invitere en kjendis politikere, heller extravaganza, bare ekteskap merknader billige uggs avisen Den annonserte Huo Zaiqian sommer fire lotus gift monster beats.

Om denne lille damen, er det bare et navn kjent for å la utsiden stativet deres hjerner til å gjette den ødelagte hodet, kan ikke tenke på hva en velstående etternavnet Xia, og hva en sommer hjemme tabu fire lotus aromatisk datter. Det Nosey gjette ordet "Lotus" er ikke som damen i navnet, ideen slags Jiangnan Xiu farge Qingqiao dette navnet. Tenker og uggs norge Lady of the legendariske livserfaring, er jeg redd den lille damen opprinnelse er ganske verdt grublet ... ellers negativ innvirkning på Marshal bryllup hvorfor en lav nøkkel.

没有评论:

发表评论