2013年2月26日星期二

klassiske hvite Nike Air Force Ones

En åtte skattekister, har gitt veien til nike sko føler at belønne de fem klassen boksen ikke noe spesielt, i tillegg til de to camping telt og noen få biter av land og utstyr, er nike det en 150 å bruke. Svette og brystet på nivå tre dager, scenen brystet bak nike to dager en dag klassen etter "Thief kirurgi", en dag klasse ferdigheter "speil avatar dyktighet bøker En annen er en bok "Ødelegger kirurgi.

Dag klassen inne i boksen ting virkelig ekstraordinær, fortid og sko nettbutikk enn dagens høye dusinvis nivå, dag nivå utstyr er magre, for ikke å nevne disse dager klassen dyktighet bøker. Dette liv nike bare nivået av hundre, for å få en ferdighet bok tre dager. Golden bok nedleggelse, utstråler et snev av gull, har en ekstraordinær atmosfære, ser folk følelsesmessig.

nike shox dame ikke nøl, først lære disse ferdighetene bok å si, er i disse dager ferdighet bok nødvendig nivå grense 100, og "Thief kirurgi så spesiell, må nike å legge ferdigheter poeng, ti ferdighetspoeng til full."Avatar speil: Dag nivå ferdigheter kan differensieres i henhold til nivået av ferdigheter som nike,http://www.nikeshoxskoey.com/ 04:59 speil avatar, avatar spillere egen styrke 50% - 80%, og mestring av visse ferdigheter spillere nike ferdighetsnivå av de mer. , avataren til høyere styrke, mer kompetanse til å mestre de mer dyktige speilet avatar nike lov pluss blodet tilbake til blodet speilet avatar varighet på fem minutter, ferdigheter kjøling tid på ett minutt speilet avatar kan ikke være mer enn fem samtaler på samme tid. "

没有评论:

发表评论